Ma-Ciel

woensdag 22 april 2015

Tijd voor iets nieuws!

Misschien had je het al gezien, maar de webshop en dus ook dit blog hebben een complete make-over gehad! Na ruim 5 jaar was ik toe aan iets anders, zowel qua uitstraling maar ook voor wat betreft het assortiment!!

Van eigen hand is er inmiddels een collectie houten interieur accessoires:

Klembord "Little Rockstar" voor kaarten of foto's €21,95

Klembord "Memo" roze - €13,95

Klembord "Shine" turquoise  - €14,45

Huisje "Just be you" aqua - €9,95

Huisje "Zoen" fuchsia - €7,95
Daarnaast zijn er de woonkettingen en kaarthangers in diverse vrolijke kleuren! In combinatie met de mooie (quote) kaarten van Justmeiself en Dotties Design zijn dit super leuke items om kado te geven aan iemand die je lief is!
Een kleine selectie van ons kaarten assortiment - vanaf €1,50

Woonketting in zonnig geel - €11,95

Kaarthanger zachtroze - €3,95
De kaarten, woonkettingen en kaarthangers vind je in de webshop onder de categorie "Kaarten&Zo", de bedoeling is om het assortiment in de loop der tijd uit te breiden met meer kaarten, verpakkingsmateriaal (zoals mooie papieren zakjes) en stickers.

En dan is er nog de "Feest!" collectie, met de mooie letterbanners van A Little Lovely Company (pastel, zwart, goud en zilver) en de prachtige honeycomb balls en paperfans van Kekstyle in veel mooie kleuren. Hiermee creeër je in een handomdraai een gezellige sfeer in huis! Ideaal voor verjaardagen, babyshowers, kraamfeesten, bruiloften, tuinfeesten of gewoon ter decoratie van bijvoorbeeld de baby/kinderkamer. Uiteraard vind je in de feestcollectie ook de stoffen slingers (met of zonder naam) van Ma-Ciel en komen er t.z.t. nog papieren slingers bij! 

Mijn eigen collectie is grotendeels intact gebleven (kraamkadoos en kids accessoires) echter is de keuze in customized artikelen wat beperkter nu. De slingers met naam (bestseller nummer 1!) zijn uiteraard in het assortiment gebleven, net als de labeldoekjes met naam, de tasjes, kussens en knuffeluilen!! Al het overige, zoals beddengoed, opbergzakken, rompers met naam, geboortevlaggen etc. is verdwenen. Deze producten werden maar heel sporadisch besteld óf waren gewoonweg niet rendabel genoeg om te blijven maken.

Ik hoop dat jij net zo blij wordt van het vernieuwde assortiment als ik :-)
Met de kortingscode NIEUW ontvang je nog tot en met 26 april 10% korting op het complete assortiment!

Ik wens je een fijne dag!

xxx Maciël

Geen opmerkingen:

Een reactie posten