Ma-Ciel

zaterdag 25 januari 2014

Nieuw in de webshop!

De afgelopen dagen maakte ik enkele nieuwe producten voor de baby- of kinderkamer (de visjes zijn natuurlijk ook erg leuk in huis!) 

Van mij persoonlijk mag het nog wel even flink winter worden met een dik pak sneeuw, maar ik merk aan veel mensen om me heen dat ze uitkijken naar het voorjaar/zomer.

Dat inspireerde me om een aantal artikelen te maken in frisse blauwe tinten met een "zonnige" uitstraling! 

Je kunt ze vinden in mijn webshop (www.ma-ciel.nl) en/of op MetDeHand (www.metdehand.nl)





donderdag 23 januari 2014

Pompons maken

Ik gebruik regelmatig gehaakte bloemen (en soms uiltjes) bij het maken van creaties (haarbanden, broches, corsages voor de kussens etc.). Deze maakt mijn moeder want ikzelf kan namelijk niet haken... of ik KON niet haken moet ik zeggen. Ik ben het mezelf aan het leren d.m.v. het bekijken van diverse beschrijvingen op het internet. Losse en vaste steken lukken inmiddels aardig en ook een klein rondje maken lukt al redelijk maar ik heb graag snel resultaat (weinig geduld)dus eigenlijk gaat het me niet snel genoeg :)

Wat wel snel gaat en ook een heel leuk resultaat oplevert is pompons maken! Dat deed ik vroeger als kind al en ik heb het nu weer opgepakt. Gewoon van karton 2 ringen geknipt, een gat in het midden en een inkeping en hup... Binnen no time een mooie pompon!! (Bij de HEMA verkopen ze overigens kant en klare pompon makers in een set van 3, handig!)


Nu nog bedenken waar ik ze in ga verwerken...

Liefs Maciël



woensdag 22 januari 2014

Wel of niet bloggen...

Ik begon dit jaar met een motto (zie foto) en het voornemen om eindelijk eens te gaan bloggen...

Uiteindelijk is het 22 januari geworden voordat ik an het bloggen begon. Ik heb er lang over getwijfeld want ik zit al zo veel achter de computer: webwinkel beheren, foto's bewerken, facebook, twitter, pinterest en ga zo maar door! 

Super leuk allemaal maar ook tijdrovend en misschien nog wel belangrijker: funest voor mijn nek en rug (ik zit natuurlijk ook al heel wat uurtjes achter mijn naaimachine) :)

Tóch heb ik besloten om het te gaan proberen want ik denk (en hoop!) dat een blog kan bijdragen aan het succes van mijn webshop... en baat het niet dan schaadt het niet, toch?!

Liefs Maciël